Umoyah logo

Over ons

Marvin Foe Aman

Marvin groeide op in Ede bij zijn ouders die eigenaar waren van een sportschool.
Van zijn ouders kreeg hij het ondernemers leven mee en dit beïnvloedde zijn ideeën over de wereld sterk.

Tijdens zijn tiener jaren was hij voornamelijk bezig met het najagen van pleziertjes maar soms dacht hij ook na over wat hij wilde gaan doen als hij ouder was. Vaak was dat voor hem een enorme zoektocht omdat er niks leek te zijn waar hij met zekerheid van kon zeggen dat dat voor hem bestemd was.
Wel wist hij door zijn opvoeding dat hij graag wilde ondernemen, waarin had hij geen flauw benul. Zijn vader hoopte dat hij de sportschool over zou nemen maar daar had Marvin geen interesse in.

Hij wilde naar de grote stad, een nieuwe wereld ontdekken en zichzelf leren kennen. Na het behalen van zijn Havo diploma ging hij Commerciële Economie studeren aan de Hogeschool van Amsterdam.
In school had hij vanaf de basisschool al weinig interesse en gelukkig ging het hem altijd erg makkelijk af.

Tegen het einde van zijn studie werd hij gerekruteerd door een multinational en al snel groeide hij door tot een prominente positie binnen het bedrijf.
In de jaren die daarop volgde gaf Marvin trainingen voor dit bedrijf voor duizenden mensen verspreid door heel Europa.

Ondanks zijn succes bleef Marvin altijd zoeken en noemde ze hem weleens voor de grap een lopende encyclopedie, omdat hij zoveel kennis vergaarde over uiteenlopende onderwerpen.

Een van de onderwerpen die hem fascineerde was natuurgeneeskunde.
Dit begon toen zijn vader chronisch ziek werd en hij met zijn familie op zoek ging naar alternatieve vormen van geneeskunde naast de reguliere zorg.

Marvin liep 6 maanden stage bij een medisch en natuurgeneeskundig arts en leerde daar veel over het menselijk lichaam, ook herintroduceerde deze arts hem aan spiritualiteit.

Het ging een tijd goed met zijn vader en op een dag werd hij des ondanks zijn gezonde lifestyle weer ziek.
Marvin besloot om zich meer te richten op Yoga en meditatie voornamelijk voor de gezondheid van zijn vader.

Niet veel later gebeurde er iets merkwaardigs wat de koers van zijn leven voorgoed veranderde.
Op een doordeweekse avond stond Marvin niets vermoedend te mediteren in de douche en tot zijn verbazing was voor de eerste keer in zijn volwassen leven zijn mind volledig stil. Er was een diepe stilte over hem heen gekomen en er was een significant verschil ontstaan in de manier waarop hij zijn gedachtes kon controleren.
Vanaf dit moment begon er een reis van zelfontdekking.

In de jaren daaropvolgend heeft Marvin zich gestort op bewustwording en heeft hij opleidingen gevolgd in Hypnotherapie, Ademwerk, Reiki, Hatha Yoga, Raja Yoga en is hij begeleid op het pad van zelfrealisatie door een leermeester uit de Advaita Vedanta traditie.

Op dit moment gebruikt Marvin al zijn ervaring om mensen te helpen met bewustwording.
Voor iedereen werkt dit anders en het is zijn doel om mensen de juiste tools aan te reiken zodat zij het uiterste uit zichzelf kunnen halen.

Yasmine bracht haar eerste levensjaren door in het zonnige Marokko.
Ze verhuisde met haar ouders naar Nederland toen ze 2 jaar oud was. Samen met haar ouders en twee jongere zusjes groeide ze op in Rotterdam en dacht bracht de nodige verantwoordelijkheid met zich mee.

Yasmine heeft de warmte van haar geboorteland ingeruild met de warmte van gezelschap en liefde.
Mensen bij elkaar brengen en met elkaar verbinden doet ze al sinds haar tiener jaren.
De mensen die haar al wat langer kennen, kennen haar ook als een dame die erg maatschappelijk betrokken is. Haar mouwen opstropen om haar medemens te helpen, daar is ze niet vies van.


Yasmine Hazza

Yasmine is erg nieuwsgierig en heeft hierdoor een brede interesse en passie voor de wereld ontwikkeld. Dit leidde ertoe dat ze op 21-jarige leeftijd film ging studeren aan de Film School Amsterdam.
Gedurende haar studietijd kwam ze in aanraking met Yoga, meditatie en ademwerk. In de eerste instantie merkte Yasmine op dat dit haar lichamelijk vooruit hielp.
Na verloop van tijd werd het steeds meer een onderdeel van haar leven en besloot ze na haar filmstudie te beginnen aan een Bachelor in Ayurveda en een opleiding tot docent Hatha Yoga.

Met haar kennis en ervaring op het gebied van Ayurveda begeleid ze mensen zodat ze meer begrip krijgen over hun eigen lichaam. Aan de hand van de Ayurvedische richtlijnen leert ze mensen meer over hun specifieke lichaamsconstitutie en welk dieet en lifestyle daar het beste bij past om tot optimale gezondheid te komen. Indien nodig combineert ze dit met Yoga ter ondersteuning van het proces.

Naast de individuele begeleiding organiseert Yasmine ook geregeld Yoga & Soundhealing workshops waar mensen naartoe kunnen komen voor diepe rust en ontspanning.

Voor haar persoonlijk is ademwerk de laatste jaren erg belangrijk geweest en ze besloot dan ook samen met haar partner om hier verdieping in te zoeken.
Om dit bijzondere werk met anderen te kunnen delen zijn ze samen gestart met de Opleiding tot Ademcoach.

De aankomende jaren is het haar doel om middels deze weg een mooie bijdrage te leveren.